Estland

In geval van verlies diefstal of fraude van een Belgische krediet- of bankkaart neem onmiddellijk contact op met Card Stop 0032 70 344 344. Op deze startpagina vind je informatie over werken wonen reizen en zaken doen in Estland.


Estland Is Een Prachtig Land In Het Noordoosten Van Europa Bekijk Hier De Mooiste Bezienswaardigheden Van Estland Estland Bezienswaardigheden Oost Europa

Het gebied van het huidige Estland wordt ongeveer 11000 jaar door mensen bewoond.

Estland. De taal is verwant aan het Fins. Het land wordt al vele duizenden jaren bewoond eerst door de Kundacultuur en later door de Narvacultuur. Estland is nog een relatief onbekende bestemming bij Nederlandse toeristen en dat terwijl er zo veel te doen is.

Estland is lid van de Europese unie en is daarnaast één van de Schengen landen. Over de estland pagina. Eesti is een land in Europa dat grenst aan Rusland en LetlandEstland maakt deel uit van de zogenaamde Baltische staten Estland Letland en LitouwenEstland is sinds 1991 onafhankelijk van de voormalige Sovjet-Unie.

Aan het begin van de 13e eeuw werden de inwoners toen Tsjoeden genoemd van Denemarken uit gekerstend. De AestiDit volk woonde er al eeuwen en werd ook door de Romein Tacitus beschreven. De Denen gaven het land de naam Estland naar het volk dat in het gebied woonde.

De hoofdstad is Tallinn. Het busvervoer in Estland is goed geregeld en je kunt dus eenvoudig de omgeving van Tallinn verkennen. De helft van het land wordt bedekt met bos en is het.

Zolang Estland nog deel uitmaakte van de Sovjet-Unie beschouwden we het als een Oost-Europees land. Vanaf de middeleeuwen werden delen van het land door Denemarken Duitsland en Zweden bezet. Estland is op de kaart van Europa terug te vinden in het noordoosten.

Vind Vliegtickets Hotels extra informatie en achtergronden. Lange tijd is het Zweeds gebied geweest. Baltische Staten - De natuur in Estland de kleinste van het trio kan zich meten met de mooiste bestemmingen van Europa en is daarom een ideaal vakantieland voor een natuurreis weg van de gebaande paden.

Bekijk artikel Mooiste steden van Estland. Vind hier je weg door een van de mooiste en succesvolste landen in Europa. Het land is overladen met pittoreske steden en dorpjes oogverblindend natuurschoon en een rijke.

Estland behoort tot de Baltische landen Estland Letland en Litouwen. Op vakantie op een camping in Estland. Estland Eesti formeel de Republiek Estland Eesti Vabariik is een klein land in Noord-Europa wat wordt gerekend tot de Baltische statenHet land is ongeveer even groot als Nederland en telt 13 miljoen inwoners.

De Esten horen nog bij de Baltische Staten maar door de Europese vibe en de natuur die met die van Scandinavië kan wedijveren blijft nog weinig over van het voormalige oostblok gedachtegoed. Zeker de moeite waard dus om verder op verkenning te gaan. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand plus informatie over wat te doen in geval van nood zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort.

Een kampeervakantie in Estland zal u zeker bijblijven. Let op want dit is een onbekende schat voor wie houdt van natuurreizen. Zo vind je er enkele prachtige steden.

Daarnaast is Estland ook een veilig land. Estland reisgids Estland is het noordelijkste punt voordat je de Scandinavische landen bereikt. Doordat Duitse ridders steden en burchten hebben gesticht en Zweden dit gebied lange tijd hebben beheerst ziet u veel Duitse en Scandinavische invloeden in Estland.

In 1356 werden de Esten door. De lokale munteenheid is derhalve de euro. In Estland werden gedurende de middeleeuwen de eerste steden gesticht.

In de middeleeuwen werd Estland gekoloniseerd door de Duitsers de Denen en de Zweden. Estland is nog een relatief onbekende bestemming onder de toeristen maar het land heeft een bijzondere cultuur. Welkom op de geheel vernieuwde Estland startpagina.

Estland is op 01012011 tot de eurozone toegetreden. Duitse ridders hebben steden en burchten gesticht. Hoe is het landschap van Estland.

Kijk hier voor handige links over Estland. Ten oosten grenst Estland aan Rusland en ten zuiden aan Letland. Estland wordt bewoond sinds het 8000 vChr.

Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand plus informatie over wat te doen in geval van nood zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Met de bus door Estland reizen. Estland is het kleinste en meest noordelijke van de drie Baltische staten in noordoost-Europa.

Estland Vakantieportal Aanbiedingen informatie en tips voor je vakantie naar het mooie Estland. Sinds 2011 is de euro officiële munteenheid van het land. Op de kaart is te zien dat Estland in het noorden grenst aan de Finse Golf in het oosten aan Rusland in het zuiden aan Letland en in het westen aan de Oostzee.

Maak Estland favoriet dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Het land heeft ongeveer 1500 eilanden waarvan de twee grootste Saaremaa en Hiiumaa gelegen zijn in de Baltische zee ten westen van het Estlandse vasteland. De hoofdstad van Estland is Tallinn.

Estland is namelijk een bosrijk land en ligt aan de kust. Het heeft echter niets Slavisch niets Russisch. Maak Estland favoriet dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert.

Estland heeft naast de prachtige hoofdstad nog meer te bieden. Namelijk Tallinn Tartu.


Tallinn In Estland Middeleeuwse Skyline Pastel En Russische Koepels Estland Tallinn Skyline


Routekaartje Rondreis Estland Letland En Litouwen Litouwen Estland Letland


10 Prachtige Bezienswaardigheden Estland Estland Bezienswaardigheden Reizen


Tallinn Estonia Travel Guide Around The World Eesti Estland Estonia Estoniatravel Estonia Travel World Travel Guide Tallinn Estonia


10 Mooiste Bezienswaardigheden In Estland Estland Bezienswaardigheden Reisideeen


Stedentrip Tallinn In Estland De Parel Van De Baltische Staten Stedentrip Tallinn Estland


Tallinn Estland Treinreizen Stedentrip Travel


Is Tallinn Duur Een Overzicht Van De Kosten Prijzen In Tallinn Tallinn Stedentrip Estland


Vogelreis Naar Estland Letland En Litouwen Estland Litouwen Letland


Reizen In Estland Estland Reizen Reis


Tallin Estonia Estland Letland Litouwen


De 10 Mooiste Bezienswaardigheden In Estland Bezienswaardigheden Estland Stedentrip


10 Must Do S In Tallinn Estland Reizen Door Europa Stedentrip Eropuit


Wist Je Datjes Over Estland Estland Tallinn Europa


Vlag Estland Estlandse Vlaggen Voordelig Kopen Bij Vlaggenclub Vlag Vlaggen Estland


Natuur In Estland Mooiste Plekjes En Gebieden In Estland Nature Tour Baltic Countries Estonia


Routekaart Rondreis Litouwen Letland Estland St Petersburg 14 Dagen Litouwen Estland Letland


Een Gevarieerde Stedentrip Tallinn Estland Stedentrip Tallinn Estland


Pin Op Stedentrips

close